Това заяви лидерът на КНСБ  Пламен Димитров по Нова Нюз

...
Това заяви лидерът на КНСБ  Пламен Димитров по Нова Нюз
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Хората обесняват главоломно frognews.bg

Това съобщи водачът на КНСБ  Пламен Димитров по Нова Нюз по отношение на готвения народен митинг на 11 ноември т. година

 

„ Усреднената месечна заплата е към 1700 лева Има браншове – опазването на здравето, културата, леката индустрия, преработващата индустрия, където заплатите са доста ниски до минималните – към 850, и хората няма по какъв начин да изкарат месеца ”, изясни Димитров.

 

Според него 11 ноември ще бъде единствено началото на всенародни общи дейности. Ако някой желае да си играе със обществения мир, надали в този момент времето, сподели синдикалистът като посочи проблемите в района, и в света.

 

„ Зелената договорка – тези 40% понижаване на нездравословните излъчвания и затваряне на индустриалните мощности са непостижими и невъзможни за България. Ако ние в този момент не отворим тематиката, в случай че Народното събрание няма куража да каже, че това е непостижимо и невероятно за България – то е част от проекта за възобновяване и резистентност, основна промяна.

 

Трябва да отложим този период или да променим базата, ще би трябвало да внасяме ток. Няма от къде да внасяме, а и цената ще е още по-висока ”, сподели Димитров.

Той удостовери информацията, че сдружения получават помощ от страната и в това време регистрират свръх облаги.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР